کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آسوشیتدپرس: امارات، بیش از نیمی‌ از نیروهای خود را از یمن خارج کرده است

رسانه‌ای آمریکایی به نقل از منبع آگاهی نوشت که امارات اخیرا بین 50 الی 75 درصد از نیروهای خود را از یمن خارج کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر ، نزدیک به یک ماه است که زمزمه خروج نیروهای اماراتی از یمن به گوش می‌رسد و مقامات امارات هم این مسئله را تأیید کرده‌ ولی آن را «کاهش نیرو یا بازاستقرار آن» خوانده‌اند. با این حال هنوز آمار مشخصی از تعداد نظامیان خارج شده از یمن در دسترس نیست.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا به نقل از منبع آگاهی که بنا به دلایل امنیتی خواسته نامش فاش نشود، گزارش داد که ابوظبی طی هفته‌های گذشته، بیش از نیمی از نیروهای خود را از یمن خارج کرده است.

این منبع آگاه به این خبرگزاری گفته است: «قبل از آنکه عقب‌نشینی آغاز شود، نزدیک به ۱۰ هزار نیروی اماراتی در یمن حضور داشت».

 

منبع آسوشیتدپرس به دلایل امنیتی آمار دقیقی ارائه نمی‌کند، ولی در این باره می‌گوید: «این آمار و ارقام سری است و نمی‌توان آن را علنی کرد. از بین همه لشکرهای نظامی امارات در یمن، بین ۵۰ الی ۷۵ درصد آن‌ها خارج شده‌اند».

 

منبع مذکور همچنین گفت که ابوظبی ۹۰ هزار نظامی یمنی را در جنوب یمن آموزش داده و فرماندهان لشکرهای امارات همچنان در یمن حضور دارند. او گفت که این فرماندهان در حال آموزش دادن به نیروهای یمنی هستند.

 

منبع خبرگزاری آسوشیتدپرس در ادامه به مسئله مهمی در مورد جنگ یمن هم اشاره کرد و آن اینکه نیروهای آمریکایی نیز در این کشور حضور دارند. با این حال او مدعی شد که این نیروها و اماراتی‌ها در زمینه «مبارزه با تروریسم» با هم همکاری می‌کنند.

این منبع گفت که نظامیان اماراتی در درگیری‌های مستقیم مشارکت گسترده‌ای نداشتند و مأموریت آن‌ها نظارت بر عملیات‌های اطلاعاتی و اداره عملیات‌ها و آموزش نیروها بود.

 

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، امارات علاوه بر یمن، نیروهای خود در بندر «عصب» اریتره را هم کاهش داده است و این بندر به مرکزی برای آغاز عملیات‌های امارات علیه انصارالله یمن تبدیل شده است.

 

این خبرگزاری به نقل از «پیتر سالیسبری»، تحلیلگر برجسته در گروه بین‌المللی بررسی بحران‌ها نوشت که این خروج و کاهش نیروها به منزله تنفسی برای نیروهای انصارالله است.

 

آسوشیتدپرس در مورد واکنش عربستان سعودی به این خروج نیز نوشت که سعودی‌ها به رغم اینکه هنوز واکنش رسمی نداده‌اند ولی این خروج را در مقطع فعلی نامناسب می‌دانند.

منبع : فارس

ارسال نظر